Žena v černém 2: Anděl smrti (Drama / Horor / Thriller)

28. října 2016 v 15:59 | Untitled07 |  Filmy 2014

The Woman in Black 2: Angel of Death
Velká Británie 2014

Režie: Tom Harper
Hrají: Phoebe Fox, Jeremy Irvine, Helen McCrory...

Mé hodnocení: ★★

CSFD: 45%

 

Horory a výhledy na rok 2017

10. září 2016 v 16:13 | Untitled07 |  Vše kolem hororů
Rok 2017 už pomalu klepe na dveře a proto se podíváme, jaké horory nás v nadcházejícím roce čekají.

Pokračování známých hororů

V roce 2017 se můžeme těšit na spoustu pokračování již známých hororů, a horkým kandidátem je již čtrvrté pokračování amerického hororu Insidious, který ponese název Insidious: Chapter 4. Stejně jako u třetího dílu bude James Wan stát "pouze" za produkcí a režie se ujme Adam Robitel, který například režíroval horor Šílenství Debory Logan. V českých kinech se tento snímek ukáže 23.11.2017

Recenze na předchozí díly ZDE



Dalším, hodně očekávaným snímkem je pokračování již kultovní série Saw, jehož osmé pokračování nese název Saw: Legacy a za jehož produkcí bude opět stát James Wan. Režie se tentokrát ujme dvojice Michael a Peter Spierig.

Recenze na všechny díly Saw ZDE



Dalším pokračováním, jehož produkci má nastarosti James Wan je Annabelle 2. Pokud jste už viděli letošní snímek Zhasni a zemřeš, tak právě jeho režisér David F. Sandberg bude pokračování Annabelle režírovat. Česká kina poté film odvysílají 18.5.2017

Recenze na první díl ZDE



Fanoušci série Cabin Fever se můžou těšit na další pokračovaní s názvem Cabin Fever: Outbreak, jehož děj nás zanese na malý karibský ostrůvek, kam přijíždí doktor se svou rodinou, aby zjistil, co stojí za podivnou chřipkovou epidemíí. Brzy ale zjistí, že se nejedná a chřipku, ale o masožravý virus, který zabije vše, co se s ním dostane do kontaktu. Doktor tak musí zabránit tomu, aby se virus dál šířil. Stejně jako předchozí díl, bude i tento režírovat Kaare Andrews.

Recenze na první díl ZDE



Pokud se vám stejně jako mě líbil horor Psí vojáci, potěší vás zpráva o tom, že se v roce 2017 dočkáme pokračování s názvem Dog Soldiers: Fresh Meat. Tento akční horor vypráví příběh skupiny amerických vojáků, kteří zachrání přeživšího Laurena Coopera, jemuž příběhu ale nevěří, dokud nenarazí na zdevastovanou farmu, kde se muselo stát něco podivného a strašného. Než se nadějou, jsou zataženi do boje o holý život s nerovným soupeřem, který nemá slitování.

Recenze na předchozí díl ZDE



Dalším očekávaným hororem je druhý díl World War Z s Bradem Pittem v hlavní roli. O tomto pokračování se ještě moc informací neví, ale už teď má stanovenou premiéru a v českých kinech se na něj můžeme těšit 8.6.2017.

Recenze na předchozí díl ZDE



The Tunnel: Dead End, to je název pokračování snímku z roku 2011 The Tunnel. Stejně jako první díl, bude i pokračování režírovat Carlo Ledesma.

Recenze na první díl ZDE



Milovníci vyvražďovaček si také přijdou na své, se třetím pokračováním Wolf Creek, jehož režisér i představitel záporáka zůstává stejný, jako u předchozích dílů. Na podrobnější informace si ale budeme muset ještě chvíli počkat.

Recenze na předchozí díly ZDE



V neposlední řadě, nás milovníky zombie hororů, čeká pokračování Noci oživlých protinožců, za což jsem já osobně nesmírně ráda a těším na něj, jako malá. Wyrmwood 2 bude stejně jako první díl režírovat dvojice Kiah a Tristan Roache-Turner a obsazení zůstává taktéž stejné.

Recenze na předchozí díl ZDE


2017 ve znamení předělávek

V roce 2017 nás čeká hned několik remaků starších hororů. První z nich je předělávka italského snímku z roku 1977 s názvem Suspiria. V nové verzi si zahraje dvojice Dakota Johnson (Padesát odstínů šedi) a Tilda Swinton (Constantine, Letopisy Narnie).




O další předělávce jsem vás informovala už minulý rok, nicméně film byl přesunutý až na rok nadcházející. Nyní už má i stanovenou premiéru a do českých kin se dostane 7.9.2017 a konktrétně se jedná o remake kultovního snímku It. Režie se zhostil Andres Muschietti, který režíroval například výborný horor Mama.




Podle všeho se dočkáme i remaku Tajemství loňského léta, o kterém se ale ještě moc informací neví, snad jen to, že ho bude režírovat Mike Flanagan, který režíroval například psychologický horor Oculus nebo hororovou novinku Zlo nikdy nespí.




Předělávek se dačkají i další dva snímky Ostrov doktora Moreaua a Americký vlkodlak v Londýně. O těcho dvou filmech se ale moc informací neví.



Hororové novinky

No a pak nás v příštím roce samozřejmě čeká spousta novinek. Za zmínku určitě stojí snímek Rozpolcený, s úžasným Jamesem McAvoyem v hlavní roli. Režie se ujal M. Night Shyamalan, režisér a scénárista snímků Šestý smysl, Znamení, Stalo se nebo The Visit. Trailer vypadá opravdu zajímavě. V kinech ho potom uvidíme od 19.1.2017





Jako další nás čeká válečný horor The 4th Reich se Seanem Pertwee a Tomem Savini v hlavní roli.

Nebo se také můžeme těšit na fantasy, hororový western The Dark Tower, který je natočený podle knižní předlohy Stephana Kinga a který v českých kinech uvidíme už 16.2.2017.

Pokud máte rádi tvorbu režiséra Eliho Rotha, těšte se na snímek Thanksgiving.

No a v neposlední řadě nás také nečeká aimovaný horor Alma, který má co do činění s krátkometrážním, pozitivně hodnoceným snímkem Duše z roku 2009.

Samozřejmě tento seznam je jen taková malá ochutnávka. Hororů neustále přibývá, ale i tak si myslím, že každý si přijde na své. Máme se na co těšit. Usmívající se



Husí kůže (Horor / Komedie)

6. srpna 2016 v 16:24 | Untitled07 |  Filmy 2015

Goosebumps
USA 2015

Předloha: R.L. Stine
Režie: Rob Latterman
Hrají: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush...

Mé hodnocení: ★★★

CSFD: 58%

 


Girlhouse (Horor / Thriller)

11. července 2016 v 18:34 | Untitled07 |  Filmy 2014

Girlhouse
Kanada 2014

Režie: Jon Knautz, Trevor Matthews
Hrají: Ali Cobrin, Adam DiMarco, Chasty Ballestcros...

Mé hodnocení: ★★★

CSFD: 61%


Hidden (Horor / Thriller)

10. července 2016 v 18:02 | Untitled07 |  Filmy 2015

Hidden
USA 2015

Režie: Matt Duffer, Ross Duffer
Hrají: Alexander Skarsgård, Andria Riseborough, Emily Alyn...

Mé hodnocení: ★★★★

CSFD: 64%


Další články